Alles over ons!

Alles over ons!

Onze visie

Ieder kind heeft recht op eerlijke kansen 

Ieder kind heeft recht op eerlijke kansen. Helaas is dit recht niet voor alle kinderen weggelegd. Zelfs in Nederland kunnen meer dan 100.000 kinderen niet kind zijn. Ze zijn ernstig ziek, leven in een onstabiele thuissituatie of krijgen geen kans om zich te ontwikkelen. Buiten Nederland groeien miljoenen kinderen op zonder enige basis.

Met z'n allen kunnen we hier iets aan doen. Hoe? Samen! Want samen steunen is leuker en makkelijker dan alleen. Samen staan we sterker. Daarom maken we met onze supporters en goede doelen het verschil voor zoveel mogelijk kinderen in Nederland en daarbuiten.


visie lot of happiness


Onze missie


Onze missie

Samen maken we kinderen blij

Misschien lukt het niet om ieder kind in deze wereld gelukkig te maken. Wat ons wel lukt met jouw support? Zo veel mogelijk kinderen blij maken! De goede doelen die je kan supporten bij Lot of Happiness zorgen voor meer genezing en een betere gezondheid, meer veiligheid, een hogere kans op groei en eerlijke kansen voor kinderen in Nederland en daarbuiten.  

Op een leuke en toegankelijke manier steunen we goede doelen met inkomsten van onze loterij. Bij ons staan niet de prijzen, maar onze goede doelen en supporters op nummer 1! Samen maken we het verschil voor kinderen. Elke trekking weer. 


Onze aanpak

We doen het net even anders

Lot of Happiness is één van de loterijen van Fairshare Nederland. Fairshare is een onafhankelijke loterijorganisatie onder toezicht van de Kansspelautoriteit. We genereren iedere trekking extra fondsen voor goede doelen in Nederland, door het organiseren van onze innovatieve en spannende loterij. We zijn van mening dat ieder goed doel recht heeft op loterijinkomsten en we vinden het belangrijk dat onze supporters precies weten naar welk goed doel minstens 40% van hun inleg gaat. Zo maak je als supporter kans op fantastische prijzen en wint het goede doel altijd!"
lotofhappines


a lot of happiness

Onze organisatie

Scherp oog voor vernieuwing - passie voor ontwikkeling

Lot of Happiness is onderdeel van FAIRSHARE Nederland; een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om extra fondsen te werven voor goede doelen in Nederland, door het organiseren van innovatieve goede doelen loterijen. Lot of Happiness wordt georganiseerd onder de vergunning van FAIRSHARE Nederland. FAIRSHARE Nederland is opgericht in 2015 door een team van ervaren, enthousiaste loterijspecialisten en heeft als doel om uit te groeien tot een toonaangevende aanbieder van kansspelen in Nederland.
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit.
logo-one_community
Sitemap

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen