Lachend jong meisje met knuffel

Over ons

Wij zetten ons in voor de HAPPINESS van alle kinderen door toonaangevende goede doelen voor kinderen samen te brengen in een leuke, spannende en positieve loterij. Dit is onze missie en daar werken wij iedere dag keihard aan.

Hoewel Nederlandse kinderen gemiddeld behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zijn er nog steeds te veel kinderen die om wat voor reden dan ook buiten de boot vallen. Dit vinden wij onacceptabel!    
   
Alle kinderen zouden onbezonnen en vrij moeten leven. Alle kinderen zouden zich nergens druk om hoeven te maken. Alle kinderen zouden HAPPY moeten zijn! Daarom ondersteunen wij goede doelen in Nederland die zich inzetten voor de HAPPINESS van onze kinderen.
 

Missie

Onze missie is om deze overtuigingen realiteit te maken voor alle kinderen. Zodat elk kind zich diep van binnen gelukkig voelt. Wij geloven dat elk kind het waard is om in te investeren. Zij zijn onze toekomst; ons voortbestaan. Later als ze groot zijn, dan is het tijd om obstakels te trotseren. Nu is het tijd om kind te zijn.  
Met de Lot of Happiness loterij proberen we deze missie te volbrengen. Op een leuke, spannende, maar bovenal positieve manier proberen we iedere dag weer samen met de goede doelen en loterijdeelnemers de wereld van kinderen een stukje beter te maken. Wij zijn trots op onze loterij, waarin niet de prijzen, maar het goede doel op nummer 1 staat. Maar we zijn vooral ook trots op al onze deelnemers en de aangesloten goede doelen waarvoor we dit allemaal mogen organiseren.    
   

FAIRSHARE Nederland

De Lot of Happiness loterij valt onder de vergunning van FAIRSHARE Nederland. De loterij wordt georganiseerd onder de vergunning met kenmerk 10339 van FAIRSHARE Nederland. FAIRSHARE Nederland is een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om fondsen te verwerven voor goede doelen in Nederland door het organiseren van innovatieve, toegankelijke en spannende loterijen. FAIRSHARE is opgericht in 2015 door een team van ervaren loterijspecialisten en heeft als doel om uit te groeien tot derde aanbieder van kansspelen in Nederland.
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017
logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen