Uitstekende, open hand, omgeven door confetti

Overzicht prijzen

Het prijzenpakket groeit mee met het aantal deelnemers. Hierdoor heb je iedere trekking dezelfde, hoge winkans!

In het blokkenschema hierbeneden vind je een greep uit onze steeds groter wordende prijzenpot. Een overzicht van alle prijzen voor de volgende trekking kun je bekijken door op deze link te klikken. De winnaar van de hoofdprijs wordt per trekking uit alle lotnummers getrokken. De winnaars van de overige prijzen worden per trekking getrokken uit alle verkochte loten en gaan er dus gegarandeerd uit!


Blije vrouw in rode jurk
Onze Hoofdprijs staat op €250.000! Daar kun je wel een paar nieuwe auto's voor kopen of een uitgebreide wereldreis van maken! Investeer je het bedrag in de studie van je kinderen of kleinkinderen of steek je het geld in de renovatie van je woning? Een deel van het bedrag kun je doneren aan het goede doel of sparen voor je eigen doelen! De Hoofdprijs wordt getrokken over alle mogelijke lotcombinaties en gaat er daardoor niet iedere trekking gegarandeerd uit. Wat zou jij doen met €250.000?
Cruiseboot bij ondergaande zon
Acht dagen lang heerlijk met z'n tweeën dobberen op de Middellandse Zee op een luxe cruise naar keuze. Dit inclusief ontbijt, lunch, middagsnack, diner en drankenpakket. Ook het gebruik van de verschillende faciliteiten, waaronder de sauna, het zwembad, fitness en het avond entertainment zijn inbegrepen.
tienduizend euro met gouden glitter
€10.000,-! Daar kun je een heel mooie wereldreis mee maken, of je woning flink mee opknappen. Je mag natuurlijk ook nog altijd (een gedeelte van) je winst schenken aan het goede doel.
Uitzicht vanuit vliegtuig met stukje vleugel erbij
Verras je partner, opa, oma, moeder, vader, vriend of vriendin met een City trip voor twee personen naar een Europese stad naar keuze. Vluchten en drie overnachtingen in een driesterrenhotel zijn inbegrepen.
vijfduizend met lachende vrouw in gestreept shirt
Een heerlijke vakantie, een super de luxe weekendje weg, de aller nieuwste telefoon voor jou en je partner of misschien een mooie fiets? Er zijn zat leuke dingen die je kan doen en kan kopen voor €5000,-.
2500
Een heerlijke vakantie, een super de luxe weekendje weg, de aller nieuwste telefoon voor jou en je partner, nieuwe keukenapparatuur, of misschien een mooie fiets? Er zijn zat leuke dingen die je kan doen en kan kopen voor €2500,-.
LED flatscreen TV van SHARP
Deze 40" Sharp UHD tv staat bekend om zijn hoge kwaliteit beelden en realistische kleuren. Duik gezellig op de bank en geniet van je favoriete film in ultra HD kwaliteit.
vierhonderd euro
€400,-: De start van een mooie vakantie, een uitgebreid weekendje weg, een nieuw meubelstuk of handig elektrisch apparaat. Wat zou jij ermee doen?
honderd euro
€100,-: Verwen jezelf! Ga je voor een heerlijk geurtje, een paar nieuwe schoenen, of misschien een gezellig dagje uit?
tweehonderdvijftig euro met confetti
€250,-: Een mooie reden om je garderobe uit te breiden, je woonkamer een kleine boost te geven of een nieuw, handig apparaat aan je keuken toe te voegen, toch?
Sound system van SHARP
Het All-in-One Sound System van SHARP gaat hard! Dit kleine Sound System heeft met 90 watt een geluid waar je "U" tegen zegt.
Bookchoice
Ontdek nieuwe favoriete boeken! Krijg drie maanen lang, iedere maand een selectie van 8 e-books en luisterboeken.
vijftig euro
Een dagje uit, lekker uiteten of een mooie kamerplant. Met €50,- kom je al een heel eind!
vijfentwintig euro
Kleine traktaties verspreiden geluk! Trakteer je familie, vrienden of collega's op iets lekkers en creëer een geluksmomentje.
bladcadeaubon met titels van diverse tijdschriften in achtergrond
Met een Bladcadeau kun jij je leeshonger weer even stillen. De keuze is reuze!
12,50 euro
Deze trekking speel je misschien wel quitte!
vijf euro
Met €5,- kun je meer dan je denkt! Geef het uit aan een snoepzak, chocolaatjes of een lekker toetje.
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017
logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen