Privacy policy Lot Of Happiness loterij

We respecteren de privacy van de bezoekers van onze website. We dragen er zorg voor dat de informatie die aan ons beschikbaar gesteld wordt, vertrouwelijk behandeld wordt.


Welke gegevens verzamelen we van je?

Om een lot bij ons te kunnen kopen vragen we je om ons de volgende gegevens te verstrekken:
  • Aantal te kopen loten;
  • De aanhef;
  • Je voorletters en achternaam;
  • Je e-mailgegevens;
  • Je leeftijd.

Je hebt altijd het recht om de door jouw opgegeven persoonsgegevens in te zien of te laten corrigeren. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om deze gegevens weer te laten verwijderen. Neem hiervoor contact op met onze helpdesk via 085-3036481 of mail naar info@lotofhappiness.nl.


Waarvoor hebben we je persoonsgegevens nodig? 

We hebben je persoonsgegeven nodig voor de verwerking en afhandeling van je aankoop en toewijzing van de loterijprijzen.


Wat doen we met je gegevens?

  • Je gegevens worden gebruikt om jouw aankoop en eventueel aanvullende wensen optimaal af te handelen. Dit betekent dat we je gegevens gebruiken ter bevestiging van jouw aankoop;
  • Je gegevens worden ook gebruikt om met je in contact te komen wanneer er een prijs gevallen is op een lot wat je hebt gekocht en betaald;
  • Het is mogelijk dat telefonische gesprekken met onze helpdesk worden opgenomen. Deze opnames zullen uitsluitend worden gebruikt voor interne doeleinden, zoals het verbeteren en optimaliseren van onze service;
  • Je persoonsgegevens worden altijd veilig opgeslagen in onze database;
  • Onze beneficianten mogen gebruik maken van de gegevens. Zij hebben het recht om alle loterijdeelnemers maximaal eenmaal te benaderen via een e-mail. Jouw gegevens worden verder niet aan derden verstrekt.
  • We laten je altijd weten waarvoor we je persoonlijke gegevens nodig hebben en hoe we deze informatie gebruiken. We stellen deze gegevens nooit, tenzij je hier nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven, beschikbaar aan derden, behalve:
  • Aan derden die worden ingeschakeld voor de afhandeling van jouw aankoop.
  • Wanneer we hiertoe wettelijk verplicht zijn. Bijvoorbeeld in het geval we hiertoe verplicht zijn in een gerechtelijke procedure;
  • Wanneer dit noodzakelijk is om de rechten van jou als gebruiker van onze website, of onze eigen rechten, te beschermen.
  • We behouden ons altijd het recht voor om uitvoering te geven aan wettelijke verplichtingen die ons door overheidsinstanties worden opgelegd, ten aanzien van jouw gebruik van onze website of door jou aan ons verstrekte of door ons verzamelde informatie.


Veiligheid en kwaliteit

We beschermen de kwaliteit en integriteit van je persoonlijke informatie. Bovendien zijn alle handelingen die wij met jouw persoonsgegevens doen, door ons aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt er gerust op zijn dat je gegevens en anonimiteit beschermd worden door de juiste technische en organisatorische maatregelen binnen onze organisatie.


Cookies

Op onze website worden cookies geplaatst. Cookies zijn kleine tekstbestanden. Deze cookies worden gebruikt om onze website beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren. Hierdoor kunnen we onder meer nagaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. We gebruiken deze data uitsluitend geaggregeerd en dus geanonimiseerd, zodat deze gegevens niet naar u als individu zijn te herleiden.


Cookie-instellingen in je browser

Je kunt zelf de cookie-instelling van je browser aanpassen om bepaalde cookies te weigeren of juist te accepteren. Bij bijna alle browsers kun je via de "Help"-functie van die browser de informatie vinden om je cookie-instellingen aan te passen. Indien je er middels jouw browser voor zorgt dat bepaalde cookies niet worden geaccepteerd, kan het zijn dat sommige functies op onze website niet meer (optimaal) functioneren.


Links

Op onze website kunnen links naar andere websites van derden te vinden zijn. We kunnen geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van jouw gegevens door die organisaties wanneer je die websites bezoekt. We raden je daarom altijd aan om het privacystatement van de betreffende website goed te lezen.


Wijziging van Privacy policy

We behouden ons te allen tijde het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy policy. We adviseren je daarom om deze Privacy policy regelmatig te bekijken om te zien of er veranderingen zijn doorgevoerd.
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen