lachend, kaal jongetje in ziekenhuisbed

Hoe werkt het?

Jouw lot bestaat uit twee letters en zes cijfers. Met deze unieke combinatie speel je mee. Er zijn twaalf maandelijkse trekkingen en vier Kwartaaltrekkingen per jaar. Dat betekent jaarlijks zestien winkansen voor jou.

STAP 1

Jouw deelname

Eerst bepaal je met hoeveel Lot of Happiness loten je wilt meespelen en naar welk goede doel jouw donatie gaat. Je betaalt €12,50 per trekking per lot. Dit bedrag incasseert Lot of Happiness ongeveer twee weken voorafgaand aan de trekking. Alleen bij een geslaagde incasso speel jij mee en maak je kans op vele prijzen.
STAP 2

Jouw donatie

Na een geslaagde incasso, doneren we minimaal 50% van je inleg aan jouw goede doel. De andere helft gebruiken we voor het prijzenpakket en de organisatie. Uiteraard investeren we ook in het werven van nieuwe deelnemers zodat wij steeds meer kinderen HAPPY kunnen maken.
STAP 3

De trekking

Iedere tweede maandag van de maand trekt de notaris de winnende lotnummers van de reguliere trekking. Op de vierde maandag van maart, juni, september en december trekt de notaris de winnaars van de Kwartaaltrekking. Als je hebt gewonnen, krijg je via de mail bericht van ons. Uiteraard kun je op onze website ook checken of je in de prijzen bent gevallen.

Hoge winkans

Het prijzenpakket groeit mee met het aantal deelnemers. De hoofdprijs hoeft niet iedere trekking te vallen, aangezien deze wordt getrokken uit alle lotnummers. De overige prijzen gaan er gegarandeerd elke trekking uit. De winkans is groot, maar veel belangrijker natuurlijk: we creëren veel HAPPINESS voor kinderen.
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017
logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen