lachend, kaal jongetje in ziekenhuisbed

Hoe werkt het?

Jouw lot bestaat uit twee letters en zes cijfers. Met deze unieke combinatie steun en support je zestien keer per jaar jouw goede doel en maak je kans op bijzondere prijzen.

STAP 1

Jouw deelname

Kiest het aantal Lot of Happiness loten waarmee je wilt meespelen en welk goed doel jij gaat supporten. Een lot kost €12,50 per trekking, hiervan gaat €6,25 direct naar jouw goede doel. Vanaf 2 weken voorafgaand aan een trekking schrijft Lot of Happiness je inleg af. Alleen bij een geslaagde incasso steun je jouw goede doel en maak je kans op vele prijzen.
STAP 2

Jouw support

Na een geslaagde incasso, doneren we minimaal 50% van je inleg aan het goede doel waarvoor je meespeelt. De andere helft gebruiken we voor het prijzenpakket en een beetje voor de organisatie. Uiteraard investeren we ook in het werven van nieuwe supporters, zodat we jouw goede doel nog beter kunnen steunen.
STAP 3

De trekking

Iedere tweede maandag van de maand trekt de notaris de winnende lotnummers van de reguliere trekking. Op de vierde maandag van maart, juni, september en december trekt de notaris de winnaars van de Kwartaaltrekking. Als je hebt gewonnen, krijg je via de mail bericht van ons. Uiteraard kun je op onze website ook checken of je in de prijzen bent gevallen.

Hoge winkans

Het prijzenpakket groeit mee met het aantal deelnemers. De hoofdprijs hoeft niet iedere trekking te vallen, aangezien deze wordt getrokken uit alle lotnummers. De overige prijzen gaan er gegarandeerd elke trekking uit. De winkans is groot, maar veel belangrijker: samen steunen we goede doelen die kinderen meer dan blij maken!

De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017
logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen