Lachend jong meisje met knuffel

Goede doelen

Door jouw deelname en support kunnen onze goede doelen ervoor zorgen dat kinderen een eerlijke kans krijgen, hun zorg steeds beter wordt en opgroeien in een veilige thuissituatie. Welk goed doel ga jij supporten?

Speel mee voor KiKa

acteur Bas Muijs, kijkt in de camera

“Op dit moment overlijdt nog één op de vier kinderen met kanker. Dat moet veranderen! Daarom ben ik al vanaf 2004 ambassadeur van KiKa en help ik mee om de droom van KiKa uit te laten komen; 95% genezing, daar gaan we voor! Ik heb het geluk dat ik vader ben van twee gezonde kinderen. Sommige ouders hebben dat geluk niet. Ik wil die ouders en de kinderen hoop op genezing bieden. Doe daarom net als ik mee met Lot of Happiness voor Kika, koop een lot en investeer daarmee in baanbrekend onderzoek naar 95% genezing. Dankjewel!”

Bas Muijs

Ambassadeur KiKa
Kaal, ziek kind kijkt dromerig langs de camera
SPEEL MEE VOOR

KiKa

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. KiKa is daarom heel blij met de Lot of Happiness loterij: Het beste lot voor kinderen met kanker. Doe mee en:

Investeer in onderzoeken van het Prinses Máxima Centrum.
Draag bij aan meer genezing, ambitie is 95%.
Zorg voor minder bijwerkingen en nare effecten.

Ja, ik ga meespelen voor KiKa

Speel mee voor Make-A-Wish Nederland

Jeugd Ambassadeur Jara, lachend in beeld, terwijl ze parachute springt

“Op mijn 15e kreeg ik kanker, na intensieve behandelingen ben ik nu nog steeds schoon. De vervulling van mijn wens was een geweldige afsluiting van een nare periode. Dat hielp mij enorm. Zeker met de zorgvuldigheid en passie waarop Make-A-Wish Nederland dat doet. De fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens. Je ziet kinderen weer stralen en vol kracht verder gaan. Speel nu mee, want een Wish Journey gaf mij en vele zieke kinderen met mij, hoop en kracht voor de toekomst.”

Jara Vernooij

Jeugd Ambassadeur Make-A-Wish Nederland
klein meisje blaast sterren, vanuit haar handen, richting de kijker
SPEEL MEE VOOR

Make-A-Wish Nederland

Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan het ook geloven dat het beter wordt. Dàt is de kracht van de Wish Journey! Samen laten we hun grootste wens uitkomen. Doe mee en:

Geef zieke patiëntjes een positieve boost.
Zorg voor vertrouwen en de kracht om door te gaan.
Draag bij aan het vervullen van meer dan 550 wensen!

Ja, ik ga meespelen voor Make-A-Wish Nederland
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017
logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen