WereldOuders

WereldOuders

Geef kinderen een
liefdevolle familie!

WereldOuders


WereldOuders

Geef kinderen een
liefdevolle familie!

WereldOuders

Biedt kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika een toekomst!
Vele kinderen in Latijns-Amerika groeien op in armoede, hebben geen liefdevolle thuisbasis, lijden honger, gaan niet naar school en werken om te overleven. Ze komen vaak al jong in aanraking met criminaliteit en geweld en hebben weinig toekomstperspectief.

WereldOuders helpt deze kwetsbare kinderen. Ieder kind verdient aandacht en onvoorwaardelijke liefde. Daarom bieden we kinderen in Latijns-Amerika:
Een veilig en stabiel thuis
Onderwijs
Medische zorg

Steun kinderen in Latijns-Amerika en speel mee voor WereldOuders.

Ja, ik speel mee voor WereldOuders

WereldOuders

Biedt kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika een toekomst!
Vele kinderen in Latijns-Amerika groeien op in armoede. WereldOuders werkt aan de empowerment en persoonlijke ontwikkeling van kwetsbare kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika. Wij bieden hun een stabiele en veilige thuisbasis zodat zij kans hebben op een betere toekomst. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen de kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.

Samen geven we kinderen en gezinnen een toekomst! Daarom bieden we kinderen in Latijns-Amerika:

Een veilig en stabiel thuis
Onderwijs
Medische zorg
Ontvang de eerste trekking een extra lot gratis.

Steun kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika en speel mee voor WereldOuders.

Ja, ik speel mee voor WereldOuders!Speel mee in 3 simpele stappen!

Speel mee
in 3 simpele stappen!

Steun WereldOuders, je speelt al mee binnen 5 minuten!


Speel mee in 3 simpele stappen!

Speel mee
in 3 simpele stappen!

Steun WereldOuders, je speelt al mee binnen 5 minuten!


Speel mee voor
WereldOuders


Speel mee voor WereldOuders. Van alle inleg gaat minimaal 40% naar hen toe. Speel nú mee en ontvang de eerste trekking een extra lot gratis!
Iedere trekking
kans op prijzen


Iedere maand is er een trekking op de 2de maandag van de maand. Daarnaast is er ieder kwartaal nog een Grote Goede Doelen Trekking!
win jij de
€ 1.000.000,00?


Iedere trekking zijn er vele geweldige prijzen, van € 1.000.000,00 tot een Lot of Happiness Fiest of een gave Speaker. Iedere trekking zijn de prijzen weer anders.

Win geweldige prijzen!

Speciaal voor jou als nieuwe WereldOuders supporter hebben we fantastische geldbedragen, onvergetelijke belevenissen en bijzondere cadeaus geselecteerd. Onze prijzenberg groeit mee met het aantal WereldOuders supporters. Hierdoor heb je iedere trekking dezelfde hoge winkans van ongeveer 1 op 5 per lot! Speel nú mee en ontvang de eerste trekking een extra lot gratis!

Bij Lot of Happiness maak je kans op geweldige prijzen met een hoofdprijs van wel € 1.000.000,-! WereldOuders supporten was nog nooit zo leuk!

Ja, ik speel mee voor WereldOuders


prijzenberg
prijzenberg
prijzenberg

Hoe wordt de opbrengst van jouw lot besteed?

Met uw bijdrage kunnen wij het verschil maken voor kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika. Een veilig thuis, onderwijs en medische zorg vormen de basis voor ieder kind om op te groeien tot een zelfstandige volwassene. Deze basis is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. WereldOuders heeft verandering gebracht in het leven van ruim 86.000 kinderen!

De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit.
logo-one_community
Sitemap

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen