Stichting MuziekidsStichting Muziekids biedt muziekbeleving, afleiding en plezier aan kinderen en jongeren tot 18 jaar in ziekenhuizen in Nederland, zodat hun verblijf daar wat aangenamer wordt.
Dat doen we o.a. met de 'Muziekids Studio', een professioneel, kleurrijk en vrolijk ingerichte ruimte waar de jeugdige patiënten - alleen of samen met hun ouders of lotgenootjes - zich onder professionele begeleiding enthousiast kunnen uitleven op muzikaal gebied op allerlei instrumenten.
Maar ook met onze 'Muziekids Troubadours' die met hun trolleys vol met allerlei instrumenten aan bed komen, zorgen wij dat ze pijn, verdriet en gemis van 'thuis' even vergeten en weer kind kunnen zijn in plaats van patiënt. Dat verlaagt hun stressniveau en kan weer bijdragen aan hun herstel.
Mede namens de kinderen in de ziekenhuizen, hartelijk bedankt dat u Muziekids wilt steunen middels uw deelname aan Lot of Happiness.
Robbert de Vos
 

Speel mee voor Stichting Muziekids!
01-10-2020
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017
logo-one_community
Sitemap

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen